Geschiedenis

Hoe is Beck To Basics onstaan? Daarvoor moeten we terug naar een warme zomerdag in 2013, naar de tuin van Inges bomma en bompa. Bomma schotelde Inge en Bert toen een glaasje van haar vlieraperitief voor, gemaakt volgens een recept dat bompa ooit meekreeg van één van zijn soldatenvrienden. Inge was al jaren fan, maar voor Bert was het iets volledig nieuws. En ook hij was onmiddellijk verkocht!

Fast forward naar een zaterdagavond in oktober 2013. In het restaurant waar het voor Inge en Bert ooit allemaal begon, ging Bert op één knie zitten en stelde hij de grote vraag. Inges antwoord was "Ja!" 

Inge en Bert trouwden en hielden hun feest in de Verbeke Foundation. (Een prachtlocatie trouwens. Ga er eens langs op een verloren zondagmiddag.) Om hun familie en vrienden te bedanken, hadden ze voor iedereen kleine flesjes vlieraperitief voorzien. Hieronder kan je zien hoe die flesjes er toen uit zagen. Er kwamen achteraf heel wat vragen over die vlieraperitief: "Waar haal je dat?" "Hoe maak je dat?" Maar de meestgestelde vraag was zeker en vast: "Heb je nóg?"

Door al die positieve reacties rijpte bij Inge en Bert het idee om de vlieraperitief ook aan de man te gaan brengen. Maar daarvoor moet je uiteraard op zoek naar een bedrijfsnaam. Bert's achternaam was een dankbare bron van inspiratie: Beck To Basics werd in 2015 opgericht en de eerste VLIER! werd geproduceerd. Wordt vervolgd...