BEES!

BEES! is een verfrissende aperitief met de heerlijk ouderwetse smaak van zwarte bessen, gemengd met kwaliteitswodka. Drink BEES! puur met ijs of meng met bubbels voor een “Bisou Royal.”

Zwarte bessen geven de smaak aan de mierzoete “crème de cassis”, die in de kelder of drankkast van elke oma en opa terug te vinden is, en waarmee op feestdagen menig glas “Kir” of “Kir Royal” wordt gemaakt. Onze BEES! heeft diezelfde intense smaak van zwarte bessen, maar bevat veel minder suiker. Daarbovenop gebruiken wij bij de productie van BEES! degelijke wodka in plaats van de standaardalcohol die in crème de cassis wordt verwerkt. Het resultaat smaakt fruitig en heerlijk ouderwets, maar tegelijk fris en eigentijds.

Na VLIER! en VLAAI! was de keuze voor de naam BEES! snel gemaakt. Hij past perfect in het rijtje, want je weet onmiddellijk wat je in je glas schenkt. Maar er is meer... Schenk eens een glas BEES! uit, stap ermee naar de persoon waar je al jaren van droomt en vraag hem/haar: “Wil jij een BEES van mij?” Een kanjer van een openingszin! Als de tegenpartij een woordje dialect spreekt, tenminste...

Serveertips en cocktails

BEES! laat zich gerust puur met wat ijs drinken, maar leent zich ook perfect voor klassieke en minder klassieke cocktails! Een paar voorbeelden:

BEES! puur

Een glas, 5 ijsblokjes, en een schijfje limoen, citroen of sinaasappel. Meer moet dat niet zijn!

Bisou (Royal)

Een klassieker in een nieuw jasje!

Gooi 3-5 cl BEES! in een champagneglas, leng aan met champagne, cava of prosecco en je Bisou Royal is klaar! Een framboos of een braambes maken het geheel extra af. Voor een gewone Bisou vervang je de bubbels door witte wijn.

El diablo

Een moderne cocktail, waar Inge en Bert een persoonlijk verhaal bij kunnen vertellen. Als je ze ziet, vraag er gerust naar!

  • Vul een glas (of, waarom niet, een confituurpotje) met 6-8 ijsblokjes.
  • Schenk hier 1 deel limoensap, 1 á 2 delen tequila en 2 delen BEES! bij.
  • Werk af met een reepje limoenschil.
  • Serveer en proef!
  • Ben je een zoetebek? Zoet dan eventueel wat bij met rietsuikersiroop.

Suggesties

Heb je zelf een heerlijke cocktail gemaakt met BEES!? Laat het ons weten!